Průzkumy, dotazníky

09.02.2018 09:06

Tento článek je starý. Průzkum byl dávno ukončen. Astrologii se už nevěnuji.

Protože se stále snažím zdokonalovat, vylepšovat a upřesňovat popisy astrologických znamení, věnuji se teď upřesňování charakteristiky hrotů v domech.

Ptám se návštěvníků, jestli se chtějí zapojit do astrologického průzkumu. Do průzkumu se mohou zapojit lidé, kteří znají datum, místo a čas svého narození. Když si na této stránce vyplníte formulář https://osobni-horoskop.najdise.cz/ vyjede vám kolečko zvané radix. V něm uvidíte své planety ve znameních. Pokud máte v jednom znamení více planet (minimálně 3, přitom jedno musí být Slunce  - kolečko s tečkou uprostřed) tak bych byl rád kdybyste se do prúzkumu zapojili. Ideální pokud máte i ascendent (Asc) ve stejném znamení.

Průzkum spočívá v tom, že vám zašlu otázky a vy na ně odpovíte, zda popis na vás sedí nebo ne. Navíc můžete svou odpověď ještě upřesnit. Nejde o tvorbu horoskopu nebo astrologický rozbor pro vás. To datum, čas a místo slouží jen proto, abych zjistil, jestli jste vhodnou osobou pro tento průzkum - jestli tam nejsou nějaké jiné významné faktory, který by výsledky průzkumu zkreslovaly.

https://diskuze.najdise.cz/prispevek/23800

Kontaktovat mě můžete přes profil na najdise.cz